Wageningen Keijenbergseweg

Programma Open azc dag zaterdag 28 september 13.00-16.00 uur

Met het openstellen van de azc’s willen we u een kijkje geven in het leven in een asielzoekerscentrum en ontmoetingen tussen vluchtelingen en Nederlanders creëren. De deuren staan open voor iedereen! Van 13.00 tot 16.00 uur zijn er rondleidingen, workshops en lekkere hapjes uit de landen waar vluchtelingen vandaan komen. Ook is er muziek en zijn er speciale activiteiten voor kinderen. Daarnaast vertellen organisaties u graag meer over hun werkzaamheden op een opvanglocatie.

“Bakkie doen?”

Op de open dag is het belangrijk om verbinding met elkaar te krijgen. Daarom mag een gezellig "Bakkie doen?” zeker niet ontbreken. Vluchtelingen bieden u graag een kopje koffie of thee en een gesprekje aan.

Locatie

De opvanglocatie in Wageningen is gevestigd in en rond het landhuis de Leemkuil, dat in de vorige eeuw onder andere als hotel en herstellingsoord heeft gediend. Deze locatie is een procesopvanglocatie (pol). In een pol verblijven personen die net in Nederland zijn aangekomen en aan de start van de asielprocedure staan.

>Lees meer over deze locatie

 

Wageningen Keijenbergseweg

Keijenbergseweg 10
6705BN Wageningen
Nederland

Adres

Keijenbergseweg 10
6705BN Wageningen
Nederland