Open azc dag 2017 zaterdag 23 september 12.00-16.00

Open azc dag op zaterdag 23 september

Ben je benieuwd naar het leven op een asielzoekerscentrum? Neem dan zaterdag 23 september van 12.00 tot 16.00 uur een kijkje in het azc bij jou in de buurt! Ontmoet bewoners, vrijwilligers en medewerkers. Hieronder vind je een overzicht van alle deelnemende locaties en de programma’s. Wij kijken uit naar je komst!

Venray Blitterwijck

Programma Open azc dag 23 september 12.00-16.00

Wat is er te doen?

We hebben met hulp van de bewoners van het azc een fantastisch programma voor jullie samengesteld. Je kunt genieten van o.a. rondleidingen, diverse workshops, muziek, dans en ontmoetingen. De bewoners van het azc hebben heerlijke wereldse hapjes gemaakt. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten.

Doorlopend programma van 12.00-16.00 uur

Ervaar hoe het is om te wonen op een azc. Doe mee aan een rondleiding door het gebouw.

Bezoek de informatiemarkt met stands van verschillende organisaties zoals het COA, het ministerie van Veiligheid en Justitie, VluchtelingenWerk, het Gezondheidscentrum voor asielzoekers (GCA) en meer. Ook krijgt u uitleg van een aantal projecten van VluchtelingenWerk: Project Eigen Wijs en Time4You.

Ontmoetingscafé: ga in gesprek met de bewoners van het azc.

Workshop Arabische les

Kinderactiviteiten: henna en kapperstentje waar je o.a. je haren kunt laten vlechten.

Hapjes en muziek: geniet van een overheerlijke BBQ en luister naar muziek van o.a. 't Zootje. Ook zal er een optreden zijn van een Afrikaanse percussieband.

De precieze tijden van de optredens, workshops en rondleidingen zijn bekend op de locatie bij binnenkomst.

Waar is het?

Zie het adres en de plattegrond. Er is vaak beperkte parkeergelegenheid bij het centrum. Kom daarom bij voorkeur op de fiets.

Venray Blitterwijck

Ooijenseweg 18 5863 AM Blitterswijck
Adres

Ooijenseweg 18
5863 AM Blitterswijck
Nederland