Open azc dag 2017 zaterdag 23 september 12.00-16.00

Open azc dag op zaterdag 23 september

Ben je benieuwd naar het leven op een asielzoekerscentrum? Neem dan zaterdag 23 september van 12.00 tot 16.00 uur een kijkje in het azc bij jou in de buurt! Ontmoet bewoners, vrijwilligers en medewerkers. Hieronder vind je een overzicht van alle deelnemende locaties en de programma’s. Wij kijken uit naar je komst!

Overloon

Programma Open azc dag 23 september 12.00-16.00

Wat is er te doen?

We hebben met hulp van de bewoners van het azc een fantastisch programma voor jullie samengesteld. Je kunt genieten van o.a. rondleidingen, diverse workshops, muziek, dans en ontmoetingen. De bewoners van het azc hebben heerlijke wereldse hapjes gemaakt. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten.

Doorlopend programma van 12.00-16.00 uur

Ervaar hoe het is om te wonen op een azc. Door middel van een looproute over het centrum zullen we een kijkje bieden in het leven van vluchtelingen op een azc.

Bezoek de informatiemarkt met stands van verschillende organisaties die vertellen over hun werkzaamheden op het asielzoekerscentrum.

Ontmoetingscafé: ga in gesprek met bewoners. In het ontmoetingscafé kunt u onder het genot van een hapje en een drankje in gesprek gaan met vluchtelingen over allerlei uiteenlopende onderwerpen.

Kinderactiviteiten: op een speciaal ingericht kinderplein kunnen kinderen samen met kinderen van het azc activiteiten en spelletjes komen spelen.

Workshops met alleenstaande minderjarige vluchtelingen (AMV'ers), waaronder voetbal- en percussieworkshops.

Waar is het?

Zie het adres en de plattegrond. Er is vaak beperkte parkeergelegenheid bij het centrum. Kom daarom bij voorkeur op de fiets.

Overloon

Stevensbeekseweg 14a 5825 JC Overloon
Adres

Stevensbeekseweg 14a
5825 JC Overloon
Nederland