Nijmegen

Programma Open azc dag zaterdag 28 september

Voor wie

Iedereen die eens een kijkje wil nemen op ons AZC is van harte welkom op deze laatste zaterdag van de maand september.

Programma

Op het AZC terrein staat onder andere informatiestands en er vinden rondleidingen plaats waarbij wij inzicht willen geven in de werkzaamheden van het COA en Vluchtelingenwerk op het AZC. Verder zullen er andere organisaties aanwezig zijn waar wij mee samenwerken. Ook de kinderen komen aan bod, dit zal worden verzorgd door “stichting kleurfabriek Nijmegen”. Verder zullen een hapje, drankje en muziek niet ontbreken op deze dag.

Het muzikale programma zal verzorgd worden door leden van de vrijwillige drumfanfare die destijds in de toenmalige LIMOS kazerne gelegerd waren.

“Bakkie doen?”

Op de open dag is het belangrijk om verbinding met elkaar te krijgen. Daarom mag een gezellig "Bakkie doen?” zeker niet ontbreken. Vluchtelingen bieden u graag een kopje koffie of thee en een gesprekje aan.

Aanmelden niet nodig

Interesse? Kom zaterdag 28 september langs bij AZC Nijmegen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Het adres van het AZC is Dommer van Poldersveldtweg 112 6523 DC Nijmegen.

Locatie

Het azc in Nijmegen is gevestigd in de voormalige Prins Hendrikkazerne in Nijmegen-Oost. Achter het karakteristieke hoofdgebouw liggen de woongebouwen voor de asielzoekers. Het centrum is gelegen in een woonwijk, dicht bij het centrum van Nijmegen. Hierdoor is het centrum per openbaar vervoer goed te bereiken. Door de centrale ligging in de stad kunnen de bewoners zich ook gemakkelijk per fiets verplaatsen.De gebouwen van azc Nijmegen zijn Rijksmonumenten. Vanaf 1994 is het azc erin gevestigd.

> Lees meer over deze locatie

Nijmegen

Dommer v Poldersveldtweg 112
6523DC Nijmegen
Nederland

Adres

Dommer v Poldersveldtweg 112
6523DC Nijmegen
Nederland