Maastricht

Programma Open azc dag zaterdag 28 september 13.00-16.00 uur

Wees welkom op onze open dag op zaterdag 28 september. Kom sfeer en cultuur proeven op onze locatie!

Maak kennis met onze bewoners, coa-medewerkers en onze samenwerkingspartners. Onder het genot van door de bewoners gemaakte hapjes kunt u kennis maken met de vele organisaties die iets betekenen voor onze bewoners op de ‘informatie- en participatiemarkt’.

Verder zult u door een coa-medewerker met bewoner rondgeleid worden door ons gebouw en kennis maken met de training ‘Kennis van de Nederlandse Maatschappij’.

Ook zult u rondgeleid worden over de afdeling waar alleenstaande minderjarige vreemdelingen verblijven. Ten slotte kunt u nog deelnemen aan een Eritrees koffieritueel.

Hopelijk tot ziens op zaterdag 28 september.

“Bakkie doen?”

Op de open dag is het belangrijk om verbinding met elkaar te krijgen. Daarom mag een gezellig "Bakkie doen?” zeker niet ontbreken. Vluchtelingen bieden u graag een kopje koffie of thee en een gesprekje aan.

Locatie
Sinds november 2015 worden in het voormalige kantoor van Macintosh asielzoekers opgevangen. Omdat er gewerkt wordt aan andere locaties, zal deze locatie voor maximaal 5 jaar in gebruik zijn. Het aantal bewoners is niet groter dan 130. 

> Lees meer over deze locatie

Maastricht

Parkweg 20
6212XN Maastricht
Nederland

Adres

Parkweg 20
6212XN Maastricht
Nederland