Open azc dag 2017 zaterdag 23 september 12.00-16.00

Open azc dag op zaterdag 23 september

Ben je benieuwd naar het leven op een asielzoekerscentrum? Neem dan zaterdag 23 september van 12.00 tot 16.00 uur een kijkje in het azc bij jou in de buurt! Ontmoet bewoners, vrijwilligers en medewerkers. Hieronder vind je een overzicht van alle deelnemende locaties en de programma’s. Wij kijken uit naar je komst!

Leersum

Programma Open azc dag 23 september 12.00-16.00

Wat is er te doen?

We hebben met hulp van de bewoners van het azc een fantastisch programma voor jullie samengesteld. Je kunt genieten van o.a. rondleidingen, muziek, dans en ontmoetingen. De bewoners van het azc hebben heerlijke wereldse hapjes gemaakt. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten zoals een springkussen.

Doorlopend programma van 12.00-16.00

Ervaar hoe het is om te wonen op een azc.

Ga in gesprek met de bewoners in het Ontmoetingscafé.

Bezoek de informatiemarkt met stands van verschillende organisaties zoals het COA, het ministerie van Veiligheid en Justitie en VluchtelingenWerk en ga in gesprek met vrijwilligers en medewerkers.

Bekijk de postertentoonstelling "Leven in veiligheid" van VluchtelingenWerk Nederland en Vluchtelingen in Nederland, van Goedele Monnens.

Laat je sportieve kant zien en doe mee met het voetbaltoernooi.

De precieze tijden van de optredens, workshops en rondleidingen zijn bekend op de locatie bij binnenkomst.

Waar is het?

Zie het adres en de plattegrond. Er is vaak beperkte parkeergelegenheid bij het centrum. Kom daarom bij voorkeur op de fiets.

Leersum

Hoogstraat 8 3956 NB Leersum
Adres

Hoogstraat 8
3956 NB Leersum
Nederland