Hoogeveen

Programma Open azc dag zaterdag 28 september 13.00-16.00 uur

Op de open dag willen wij u een beeld geven van het leven van alle dag op ons azc. Er is een route door de locatie uitgezet die u kunt lopen. Deze brengt u langs alle facetten van de locatie en geeft een beeld hoe asielzoekers wonen en leven. Medewerkers van het COA en Vluchtelingenwerk zijn aanwezig om op tekst en uitleg te geven. Er zijn diverse activiteiten en in de recreatiezaal is er een informatiemarkt.

De PI Veenhuizen stelt net als vorig jaar preisoep ter beschikking.Gedetineerden werken in de kassen waar de prei gekweekt en geoogst wordt. Daar wordt soep van gemaakt die wij uit mogen delen op onze open dag.

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken op de open dag op 28 september van 13.00 tot 16.00 uur

“Bakkie doen?”

Op de open dag is het belangrijk om verbinding met elkaar te krijgen. Daarom mag een gezellig "Bakkie doen?” zeker niet ontbreken. Vluchtelingen bieden u graag een kopje koffie of thee en een gesprekje aan.

Locatie

Sinds 16 februari 2015 verblijven er asielzoekers op het asielzoekerscentrum in Hoogeveen. Op dit moment is er ruimte voor 750 bewoners, mannen, vrouwen en kinderen.

Sinds december 2017 is er een afgescheiden gedeelte, de ebtl (extra begeleiding en toezicht locatie) gevestigd op het terrein.

> Lees meer over deze locatie

Hoogeveen

Kinholtsweg 7
7909CA Hoogeveen
Nederland

Adres

Kinholtsweg 7
7909CA Hoogeveen
Nederland