Open azc dag 2017 zaterdag 23 september 12.00-16.00

Open azc dag op zaterdag 23 september

Ben je benieuwd naar het leven op een asielzoekerscentrum? Neem dan zaterdag 23 september van 12.00 tot 16.00 uur een kijkje in het azc bij jou in de buurt! Ontmoet bewoners, vrijwilligers en medewerkers. Hieronder vind je een overzicht van alle deelnemende locaties en de programma’s. Wij kijken uit naar je komst!

Heerlen

Programma Open azc dag 23 september 12.00-16.00

Wat is er te doen?

We hebben met hulp van de bewoners van het azc een fantastisch programma voor jullie samengesteld. Je kunt genieten van o.a. rondleidingen, diverse workshops, muziek, dans en ontmoetingen. De bewoners van het azc hebben heerlijke wereldse hapjes gemaakt. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten.

Doorlopend programma van 12.00-16.00 uur

Ervaar hoe het is om te wonen op een azc.

Bezoek de informatiemarkt met stands van verschillende organisaties zoals het COA, het ministerie van Veiligheid en Justitie, VluchtelingenWerk, het Gezondheidscentrum asielzoekers (GCA), stichting de Vrolijkheid, peuterspeelzaal, politie en meer.

Ontmoetingscafé: ga in gesprek met bewoners en vrijwilligers.

Kennismaken met Inburgeren (Kennis Nederlandse Maatschappij (KNM), Nederlandse les en meer)

Bezoek de informatiestands met informatie over verschillende culturen (zoals de bewoners, hapjes, drankjes en meer) en de tentoonstelling Activering.

Kinderactiviteiten zoals een springkussen en poffertjeskraam.

Sportactiviteiten

De precieze tijden van de optredens, workshops en rondleidingen zijn bekend op de locatie bij binnenkomst.

Waar is het?

Zie het adres en de plattegrond. Er is vaak beperkte parkeergelegenheid bij het centrum. Kom daarom bij voorkeur op de fiets.

Heerlen

Imstenrade 6 6419 PL Heerlen
Adres

Imstenrade 6
6419 PL Heerlen
Nederland