Den Helder

Programma Open azc dag zaterdag 28 september 13.00-16.00 uur

Met het openstellen van de azc’s willen we u een kijkje geven in het leven in een asielzoekerscentrum en ontmoetingen tussen vluchtelingen en Nederlanders creëren. De deuren staan open voor iedereen! De azc’s locatie Doggershoek en Nieuweweg alsmede de AMV regio’s in Den Helder organiseren 1 gezamenlijk evenement als Open Dag activiteit. Op de locatie aan de Nieuweweg wordt een multiculturele markt gehouden met een grote inbreng van bewoners en diverse info stands van diverse betrokken organisaties. Daarnaast zijn er diverse kinderactiviteiten, rondleidingen, muziek en dans.

“Bakkie doen?”

Op de open dag is het belangrijk om verbinding met elkaar te krijgen. Daarom mag een gezellig "Bakkie doen?” zeker niet ontbreken. Vluchtelingen bieden u graag een kopje koffie of thee en een gesprekje aan.

Locatie
Het COA heeft de opvanglocatie aan de Nieuweweg sinds halverwege december 2018 in gebruik genomen als azc. De locatie was in 2017 nog ingericht als gezinslocatie en woonden er uitgeprocedeerde gezinnen met minderjarige kinderen. Het azc aan de Nieuweweg biedt opvang aan maximaal 372 personen.
> Lees meer over deze locatie

 

Den Helder

Nieuweweg 3
1782AZ Den Helder
Nederland

Adres

Nieuweweg 3
1782AZ Den Helder
Nederland