Baexem

Programma Open azc dag zaterdag 28 september 13.00-16.00 uur

Laat u verrassen op een locatie waar mensen uit 37 verschillende landen onder één dak wonen en werken. Tijdens de Open azc Dag maakt u in azc Baexem kennis met de bewoners, zij zullen u laten zien welke talenten zij hebben meegenomen uit land van herkomst. Diverse organisaties zijn betrokken bij de opvang en begeleiding van asielzoekers in Nederland en ook zij ontmoeten u graag om hier meer over te vertellen. Ontmoet elkaar, kom een bakkie doen en geniet van heerlijke hapjes uit o.a. Syrië, Armenië, Eritrea en Irak. Bij de koffie is er taart. We hebben namelijk een top patissier in huis, over talenten gesproken.

De basisschool zal ook haar deuren openen en de kinderen verzorgen optredens op het schoolplein om 13:30u – 14:30u – 15:30u.

Het hoofdpodium zal tussen 13:00u en 16:00u een wisselend aanbod hebben met dans, muziek, drama en mode(show). Dat mag u niet missen!

Ook sportdemonstraties zullen niet ontbreken, zoals zumba voor kids én voor vrouwen om resp. 14:00u en 14:30u. U mag meedoen.

Kom kennismaken! We heten u van harte welkom op zaterdag 28 september tussen 13:00u en 16:00u aan de Exaeten 1 in Baexem.’

“Bakkie doen?”

Op de open dag is het belangrijk om verbinding met elkaar te krijgen. Daarom mag een gezellig "Bakkie doen?” zeker niet ontbreken. Vluchtelingen bieden u graag een kopje koffie of thee en een gesprekje aan.

Locatie
Sinds 1997 is het voormalige kloosterpand in gebruik als asielzoekerscentrum. Met de gemeente Leudal is een overeenkomst voor onbepaalde tijd gesloten. Er is plek voor maximaal 500 bewoners.

> Lees meer over deze locatie

Baexem

Exaeten 1
6095PD Baexem
Nederland

Adres

Exaeten 1
6095PD Baexem
Nederland